Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد داوری؛ کارشناس مسائل آموزش و پرورش و سخنگوی سازمان معلمان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز درخصوص معرفی مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: به نظر من کارنامه و رزومه افراد مهم‌تر از برنامه آن‌ها است زیرا هرکسی می‌تواند با استفاده از بهترین مشاوران مناسب‌ترین برنامه را بنویسد اما رزومه و کارنامه افراد مشخص می‌کند که توان عملیاتی کردن این برنامه خوب را دارند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که در رزومه آقای فیاضی هست متاسفانه امیدوار کننده نیست و به نظر می‌رسید که پس از طرح انتقادات بسیار از سوی اصناف، نمایندگان و کارشناسان این پیام به رئیس جمهوری محترم منتقل می‌شد که این دستگاه گسترده با این تعداد دانش‌آموز و معلم نیازمند چه نوع وزیری است اما این اتفاق نیفتاد و آقای فیاضی معرفی شدند.

او ادامه داد: فیاضی برای این جایگاه مناسب نیست و حتی در مقایسه با گزینه پسشنهادی قبلی ضعف‌هایی هم دارد. او عمران خوانده که رشته‌ای غیرمرتبط به این حوزه است. در انتقاد به این انتخاب بحث نگرش‌ها و دیدگاه‌ها مطرح است؛ دستگاه آموزش و پرورش وظایفی درخصوص پاسخگویی به حقوق دانش‌آموزان برعهده دارد اما نگرش فیاضی مبتنی بر حق حاکمیت و دولت است و نه درنظر گرفتن حق دانش‌آموز و معلم.

داوری توضیح داد: نگاه ایدئولوژیکی بر او حاکم است حتی زمانی که مسئولیت مجله رشد را برعهده داشت هم رویکرد او همین گونه بود درحالی که این نگاه با کارکرد حرفه‌ای آموزش و پرورش سازگار نیست. علاوه بر این تجربیاتی که او در حوزه آموزش و پرورش مثل مجله رشد داشته توسط کارشناسان موفق ارزیابی نمی‌شود. تحصیلات او عمران است و این رشته از رشته‌های اولویت‌دار انتخاب وزیر آموزش و پرورش نیست. تحصیلات حوزوی او هم مناسب حوزه است نه آموزش و پرورش. در نتیجه آقای فیاضی تجربه کافی برای این سمت ندارد.

سخنگوی سازمان معلمان ایران  در پاسخ به این سوال که برگزاری زودهنگام نشست خبری توسط آقای فیاضی چه مفهومی دارد، گفت: فیاضی در همان روزهای ابتدایی با مخالفت غیرمنتظره‌ای از سوی کارشناسان، نمایندگان و جامعه رو به رو شد و به همین جهت احساس کرده که حتما باید حرف‌های خود را بزند و با افکار عمومی صحبت کند.

اصل شایسه‌سالاری اهمیت دارد نه رابطه فامیلی

او درخصوص موضوع ارتباط فامیلی فیاضی و زاکانی شهردار تهران عنوان کرد: به نظر من موضوع ارتباط فامیلی وزیر و شهردار اصلا مهم نیست زیرا اصل شایسته سالاری اهمیت دارد و عدم تناسب شایستگی‌ها و توانمندی‌های ایشان برای این سمت دلیل انتقادات ما است. هرچند در شبکه‌های اجتماعی این مسائل بیشتر دیده می‌شود اما آنچه از نظر کارشناسی مطرح است شایستگی و تناسب او با سمت خود است.

داوری شاخص‌های یک وزیر آموزش و پرورش کارآمد را اینطور شرح داد: مهم‌ترین شاخصه یک وزیر خوب باید آشنایی با پیچیدگی‌های این دستگاه باشد. آموزش و پرورش دستگاهی است که گفته بودند ۷۰۰ مسئله دارد و چنین دستگاهی که پرمسئله، گسترده و حیاتی است، نیازمند فردی آشنا به امورات آن است که اگر اینطور نباشد زمان می‌گذرد تا مسائل را بشناسد. در واقع وزیر باید از جنس این دستگاه باشد.

او تاکید کرد: وزیر باید نسبت به سیستم‌های آموزش و پرورش دنیا آشنایی داشته و از دانش کافی برخوردار باشد که بتواند برمبنای آن از کارشناسان استفاده کند. وزیر خوب باید توانایی مدیریت این پرسنل عظیم را داشته باشد تا بتواند از این نیروی انسانی به درستی استفاده کند. چراکه اگر بهترین مدیر هم باشد اما با پرسنل ارتباط خوبی نداشته باشد کار پیش نمی‌رود. این‌ها شاخص‌های اصلی هستند که به نظر من آقای فیاضی این موارد را ندارد.

به گزارش ایسکانیوز،آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری در نامه‌ای مسعود فیاضی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد. نامه معرفی رییس جمهوری به همراه مشخصات و برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی مجلس قرائت و اعلام وصول شد. این انتخاب با واکنش‌های بسیاری از سوی جامعه صنفی و تشکیلاتی معلمان و برخی نمایندگان مجلس مواجه شد.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1118284 برچسب‌ها وزیر آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش آقای فیاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حجت الاسلام  عبدالحسین خسروپناه شامگاه پنج شنبه در مراسم نکوداشت  ادیب دزفول دکتر محمدرضا سنگری در حسینیه ثارالله دزفول، افزود:اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به صورت نظام مند بر اساس نقشه راه برای نخستین بار در دولت سیزدهم و با همت وزیر آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفته است.

وی اظهار کرد : سند بنیادین آموزش و پرورش ۱۳ سال است که تدوین و تصویب شده که در این مدت بخش‌هایی از آن اجرا شده اما هیچگاه این سند به صورت نظام مند اجرایی نشده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد :  مجموعه وزارتخانه آموزش و پرورش به ویژه شخص وزیر، شبانه روز در تلاش برای حل مسایل معیشتی و گره گشایی از موانع اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به اینکه  تکریم دکتر سنگری تکریم علم، اخلاق و ادب است گفت: برگزاری چنین مراسم های نکوداشتی بسترسازی برای معرفی الگوهایی برجسته به نسل های جوان و نوجوان است.

وی افزود : دکتر سنگری بیش از نیم قرن پژوهش در ترویج معارف اسلامی و عاشورا تلاش کرده است و ذاکران و مداحان کشور به ویژه خوزستان از آثار ادبی دکتر سنگری بهره های فراوان برده‌اند.

 

دیگر خبرها

  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • آموزش و پرورش ما سربلند است
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • جامعه‌ای سرافراز است که معلمانش سرافراز نگه داشته شده باشند
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...