Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، در نشست علمی «امام حسن عسکری (ع) از اندیشه تا زندگی» که به همت بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی و تهران برگزار شد، با اشاره به دوران کوتاه ولی پربار امامت یازدهمین امام شیعیان گفت: از امام حسن عسکری (ع) توصیه‌هایی برای عموم مردم و به ویژه خواص به یادگار مانده است که اگر نصب‌العین همگان به خصوص مدیران باشد بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های جامعه کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: از جمله سفارش‌های آن امام همام این بود که اهل تقوا و خداترس باشید، خیلی از معضلات امروزی ناشی از نافرمانی اوامر الهی است، کسی که عظمت خدا را درک کند به سمت معصیت و سرکشی نمی‌رود مخصوصاً در مورد حق‌الناس مرتکب تعدی و گناه نمی‌شود. توصیه دوم امام جدیت در امور زندگی و کارهایی است که برای خدا انجام می‌دهیم. یعنی اهل سهل‌انگاری و تعلل نباشیم و انجام امور همراه با اتقان و استحکام باشد. راستگویی، امانتداری، ذکر خدا، کسب معرفت و دانش، رعایت حقوق دیگران و… از توصیه‌هایی دیگر پدر بزرگوار امام زمان (عج) است که باید به آن‌ها اهتمام ورزیم. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اهمیت توجه مسئولان به توصیه‌های ائمه (ع) تاکید کرد: در دولت سیزدهم در آغاز جلسات فرازهایی از فرمان معروف امام علی علیه السلام به مالک اشتر قرائت می‌شود و حجت‌الاسلام رئیسی به شرح موجز آن می‌پردازند تا جهت حرکت و رسالت خطیری که برعهده کارگزاران نظام اسلامی است مشخص شود. 

حسینی در بخش دیگری از این برنامه در پاسخ به سوال یکی از اساتید در رابطه با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: به خاطر جایگاه رفیعی که این وزارتخانه دارد در خصوص نحوه مدیریت آن در ادوار گوناگون، اختلاف نظر وجود داشته و انتخاب وزیر آموزش و پرورش و ادامه خدمت وی همواره دشواری‌های خاص خود را دارد. 

وی افزود: برای سکان‌داری وزارت آموزش و پرورش افراد متعددی مطرح بودند، حجت‌الاسلام رئیسی در نهایت به این جمع‌بندی رسیدند که آقای فیاضی برای اجرای ماموریت‌های این وزارتخانه مناسب هستند. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: بعد از معرفی وزیر پیشنهادی در مجلس مباحثی مطرح شد که بخشی از آن به خاطر این بود که شناخت کافی از توانمندی آقای فیاضی وجود نداشت؛ برای همین بلافاصله در مجلس و در کمیسیون آموزش کار را شروع کردیم و با نمایندگان جلسه گذاشتیم و وزیر پیشنهادی هم سوابق خودش را مطرح کرد و به ابهامات و سوالات پاسخ داده شد. 

حسینی گفت: ابتدا مسائلی درباره «مسعود فیاضی» مطرح شد که با توضیحات ارائه شده مشخص شد درست نبوده‌اند. او با مباحث، نظام مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش به خوبی آشناست، ۱۱ راهبرد ارائه کرده که اگر کسی با دیده انصاف این راهبردها، برنامه‌ها و اقدامات پیشنهادی را ببینند، نظرش نسبت به آقای فیاضی مثبت خواهد شد. 

وی افزود: فیاضی روز یکشنبه و دوشنبه همین هفته در همه کمیسیون‌های مجلس حضور پیدا می‌کند و نمایندگان هم ابهامات و سوالاتی که دارند را مطرح می‌کنند و ایشان هم پاسخ می‌دهد. وزیر پیشنهادی به نظر بنده جوان اهل فضل و آشنا به معارف ناب اسلامی است، این خیلی فرق می‌کند با کسانی که به دنبال اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش بودند. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: در چهل و دو سال اخیر برای ارتقای آموزش و پرورش زحمت زیادی کشیده شده اما کافی نیست و باید اقدامات متعدد از جمله مطالبات رهبر فرزانه انقلاب به خصوص سند تحول بنیادین اجرا شود و حجت‌الاسلام رئیسی بر این باور است که آقای فیاضی می‌تواند این ماموریت بزرگ را انجام دهد. 

حسینی یادآور شد: ما هم امیدواریم نمایندگان در یک فضای منطقی و معقول تصمیم بگیرند و البته هر تصمیمی گرفته شود دولت تبعیت خواهد کرد تا این وضعیت بلاتکلیفی که در آموزش و پرورش هست زودتر به پایان برسد. چنین وضعیتی برای کشور ضرر دارد و با سرپرست نمی‌شود یک جایگاه با این اهمیت را اداره کرد. 

وی با بیان اینکه غالبا در اجرا مشکل داریم وگرنه اسناد بالادستی خیلی خوبی در کشور وجود دارد که روی زمین مانده است، گفت: آنچه نیاز است عزم و اراده است که خوشبختانه در این دولت این عزم و اراده وجود دارد و زمانی که دولت به صورت کامل استقرار پیدا کند کارهای اساسی و عمده سرعت می‌گیرد. 

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: با توجه به تلاش، همت و عزم و اراده مسئولان به نظر می‌رسد هرچه جلوتر برویم شرایط بهتری را مشاهده خواهیم کرد. تاکنون گشایش‌هایی صورت گرفته و ان‌شاءالله در آینده شاهد اتفاقات خیلی خوبی خواهیم بود.

کد خبر 637511 برچسب‌ها دولت سیزدهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دولت سیزدهم معاون پارلمانی رئیس جمهور وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آقای فیاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش

حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان گفت: حدود هشت سال قبل در شهرستان حدود ۳۰۰ معلم مازاد داشتیم، اما امروز بیش از ۳۰۰ معلم در بافق کم داریم.

او افزود: کمبود معلم مرد در شهرستان داریم؛ حال چگونه مسئله عفاف و حجاب را باید دنبال کنیم درحالیکه در مدرسه پسرانه معلم خانم درس بدهد؟

حسینی بیان کرد: امروز نیاز ما به معلم بیش از هر نیاز دیگر است و رهبر معظم انقلاب بر افزایش توانمندی معیشتی معلمان تأکید کردند. 

او ادامه داد: زیرساخت را باید آماده کرد تا آموزش و پرورش جاذبه داشته باشد و جوانان به سوی شغل معلمی کشیده شوند. 
خطیب جمعه بافق گفت: تمام ارگان‌های ما نیرو جذب می‌کند، اما آموزش و پرورش نیرو می‌سازد و کسی که می‌خواهد نیرو بسازد خودش باید متدین باشد. 

او تأکید کرد: یک مسئله‌ای باید با جدیت در مدارس دنبال شود، بحث هویت ملی دانش‌آموزان است به این معنی که دانش آموزان به ایرانی بودن خود افتخار کنند. 
حسینی افزود: روحیه انقلابی در آموزش و پرورش باید ایجاد و تقویت شود و هرکسی با زبانش یا قلمش روحیه‌ی انقلابی را در آموزش و پرورش تضعیف کند، خداوند اورا نخواهد بخشید. 

او گفت: دانش‌آموزان ما باید به سوی حرفه آموزی و هنر آموزی سوق داده شوند و آموزش و پرورش نیز به این مسئله بپردازد. 

امام جمعه بافق در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز اول مسئله‌ی تمام دنیا فلسطین است و این جنبش‌های دانشجویی در دنیا و کشور‌های غربی، حقانیت دفاع ایران از فلسطین را نشان می‌دهد. 

او افزود: اسرائیل امروز با بهانه یهود ستیزی، در غزه می‌جنگد، در حالی که ما با یهود مشکلی نداریم، ما با صهیونیست مشکل داریم. 
حسینی گفت: امروز دانش‌آموزان ما باید به صورت عقلانی درک کنند که چرا مرگ بر آمریکا یا ظلم سرکوب این جنبش‌های دانشجویی باید برای دانش‌آموز ما تبیین شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • وعده‌های مسؤولان در عرصه‌های اقتصادی محقق شود
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • وعده صادق موجب افتخار جهان اسلام شد
  • عملیات‌های طوفان‌الاقصی و وعده صادق، تحولات عظیمی را در دنیا ایجاد کردند