Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد ، در رابطه با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، اظهار داشت: در ابتدا باید بگویم قضاوت هایی که در رابطه با این گونه افراد در فضای مجازی و رسانه ها منتشر می شود نباید بر نتیجه نهایی تاثیر گذار باشد.

وی ادامه داد: قضاوت نهایی باید مبتنی بر تکمیل شناخت و بالا رفتن سطح آگاهی نمایندگان از افراد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً نشست ها و جلساتی که در کمیسیون ها و فراکسیون های مختلف برگزار می شود و توضیحاتی که وزیر پیشنهادی در این جلسات ارائه می دهد باید مبنای تصمیم گیری باشد نه فضاسازی های رسانه ای.

نماینده مردم بروجرد درمجلس با بیان اینکه آقای فیاضی دارای نقاط قوت و نقاط ضعفی است، گفت: فعالیت های مرتبط با حوزه آموزش و پرورش در طول سالهای متمادی و همچنین فعالیت در مرکز پژوهش های مجلس به عنوان معاون مرکز جزء نقاط قوت وی است.همچنین آقای فیاضی دید آرمانگرایی نسبت به حوزه آموزش و پرورش دارد.

گودرزی افزود: نقطه ضعف وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش این است که وی فعالیت عملی در حوزه اداری و آموزشی کمی دارد البته کار کردن در حوزه آموزش و پرورش ضامن مدیریت در این حوزه نیست و همچنین کار نکردن هم به معنای عدم توفیق در چنین فضای مدیریتی نخواهد بود که تمام این موارد باز می‌گردد به خمیر مایه خود فرد که چقدر می‌تواند بر اوضاع مسلط شود و به نحوه احسن اداره کند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط مجلس رای آوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بسیار سخت است، اما این موضوع کمک می‌کند که وزیر بتوانند با تشریح برنامه های خود و تبیین نگاه و جهت گیری درست نمایندگان مجلس را قانع کند. از این رو نقش اصلی برای اخذ رای اعتماد در خصوص آقای فیاضی خود وی است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با بیان اینکه برخی‌ها در مجلس به دنبال متشنج کردن فضا علیه وزیر پیشنهادی هستند که این شایسته و زیبنده نیست، بیان کرد: قضاوت ابتدایی درباره وزیر پیشنهادی درست نیست زیرا باید ابتدا برنامه های وزیر پیشنهادی را شنید سپس درباره حضور وی در جایگاه وزارت آموزش و پرورش تصمیم گیری کرد.

گودرزی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین نقطه قوت آقای فیاضی برای به عهده گرفتن وزارت آموزش و پرورش چیست؟، گفت: مهم‌ترین نقطه قوت آقای فیاضی کار و سابقه مسئولیت در مرکز پژوهش‌های مجلس است. زیرا این نهاد بازوی مشورتی مجلس شورای اسلامی به حساب می آید از این رو با شناختی که نسبت به حوزه آموزش کشور با توجه به سابقه حضورش در مرکز پژوهش‌ها دارد می‌تواند این وزارتخانه را به نحو احسن اداره کند.

23216

کد خبر 1573188

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آقای فیاضی حوزه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در شیراز و زرقان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، فرماندار شیراز از درنظر گرفتن ۵۰۰ شعبه اخذ رأی برای انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان خبر داد.
لطف‌الله شیبانی افزود: دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و مرودشت، پاسارگاد، ارسنجان به مرحله دوم کشیده شد است.
وی با بیان اینکه در این حوزه انتخابیه ۴ نفر برای ۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی به رقابت می‌پردازند، افزود: در مرحله دوم علیرضا پاک فطرت، ابراهیم عزیزی، سیداسماعیل حسینی و رحمت‌الله مرزوقی رقابت خواهند داشت.
شیبانی گفت: بر اساس توافق وزارت کشور و شورای نگهبان انتخابات در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.
فرماندار شیراز افزود: در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان‌های شیراز و زرقان ۸۷۵ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شد، اما به دلیل اینکه در مرحله دوم دیگر انتخابات مجلس خبرگان رهبری نداریم، صندوق‌ها را بر اساس تعداد آراء مأخوذه در مرحله اول خواهیم داشت که بر اساس پراکندگی در محلات و روستا‌ها خواهند بود و در نهایت حدود ۵۰۰ شعبه اخذ رأی برای حوزه انتخابیه شیراز و زرقان برای مرحله دوم انتخابات مجلس خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه مجریان انتخابات در شعبات دو شهرستان مشخص شده‌اند، گفت: طبق تقویم برای مجریان انتخابات تعیین تکلیف شده است و بر اساس آن جلو می‌رویم.
شیبانی در پاسخ به اینکه در این مرحله هم شعب اخذ رأی سیار خواهیم داشت، افزود: بله صد درصد به منظور رفاه حال مردم، هم صندوق سیار هم صندوق ثابت خواهیم داشت.
فرماندار شیراز با بیان اینکه انتخابات مجلس در ۱۴ مرکز در شهرستان شیراز برگزار خواهد شد، گفت: از این تعداد ۱۱ مرکز در کلان‌شهر شیراز که ۱۰ مرکز مربوط به خود شیراز و یک مرکز در صدراست. ۳ مرکز هم مربوط به بخش ارژن و سیاخ دارنگون است و در مجموع ۱۴ مرکز پشتیبان‌کننده شعبات اخذ رأی خواهند بود.
وی بیان کرد: در زرقان هم یک مرکز در فرمانداری شهرستان مستقر شده است که به طور کلی ۱۵ مرکز در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان انتخابات مرحله دوم مجلس را پشتیبانی می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در شیراز و زرقان
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • ۹۵ درصد بودجه پیشنهادی دولت تایید شد