Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:01:34 GMT

فیاضی تسلط کافی به مشکلات آموزش و پرورش دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۷۸۱۶

فیاضی تسلط کافی به مشکلات آموزش و پرورش دارد

به گزارش روز خبرنگار سیاسی ایرنا، عباس گودرزی روز سه‌شنبه در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: آن روزی که از تریبون مجلس اسم مسعود فیاضی قرائت شد شنیدیم برخی از همکاران به درست یا غلط مخالفت کردند. یکی از نمایندگان را صدا کردم و گفتم شما او را دیده‌ و صحبت‌هایش را شنیده‌ای؟ جوابش این بود که خیر، او از بدنه آموزش و پرورش نیست، گفتم برادر من و تو کجا بودیم، مگر من و شما در مجلس متولد شدیم که امروز وکیل مردم هستیم و امروز برای آنها تصمیم می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم ادامه داد: برادر عزیزم، این به معنای این نیست که اگر کسی از روز اول شاغل در آن دستگاه نباشد، قدرت اداره آن کار را ندارد.  او گفتم نه رد و نه تایید کنید بلکه حرفهای او را بشنویم، بزرگوار این حرف‌ها را در دوران انتخابات به من و شما هم می‌گفتند. در فضای مجازی سعی می‌کنند که ذهن مسوولان را مهندسی کنند در حالی که مجلس انقلابی آنقدر مسلط به اوضاع کشور است و توانمندی و محاسبات دقیق را دارد که وزیر انتخاب کند.

گودرزی با بیان اینکه وزارتخانه حساس آموزش و پرورش باید وزیری داشته باشد که اهل سیاست پژوهی باشد، افزود: مشکل امروز کشور ما این است که مدیر اجرا با سیاستگذار فاصله زیادی دارد. ما از برنامه‌ریزی استراتژیک عبور کردیم و نه تنها امروز فصل مدیریت استراتژیک است بلکه تفکر استراتژیک باید بر سازمان‌های ما حاکم باشد.

وی خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: ما هم در مجلس متولد نشده‌ایم.  تمام آقایانی که اظهارنظر می‌کنند الزاما مربوط به آن بدنه نیستند اما ممکن است فعالیت‌هایی به مراتب موثرتر داشته باشند.

گودرزی به وزیر پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: فیاضی در بدنه آموزش و پرورش نیست اما مأمور به خدمت در این دستگاه بوده است. فیاضی در بحث سیاست پژوهی، اتصال حوزه و دانشگاه و نسلی که باید از انسانهای موحد، مومن، معتقد به معاد، آشنا و  متعهد به مسولیت‌ها و وظایف برابر خدا خود و دیگران، حقیقت جو، عادل، عدالتخواه، صلح جو، ظلم ستیز، شجاع و ایثارگر باشد، تربیت کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم با بیان اینکه آموزش و پرورش ما باید علامه شهیدی‌ها، سردار بروجردی‌های، چمران‌ها و باکری‌ها تربیت کند، ادامه داد: آقای فیاضی کسی است که ذهن فعالی برای این مسائل دارد و تسلط کافی و لازم را نسبت به مشکلات دارد؛ راه حل ارائه داده است، امروز مشکل آموزش و پرورش مشکل سیاست‌پژوهی است، ذهن برنامه‌ریزی ایشان، تامل به کار سیستمی بودن، نخبه بودن و کسب رتبه اول کنکور در سال ۷۳ در سهمیه و ۲۲۰ کشوری دلیل همین مدعاست.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: امروز شرایط عمومی کشور، منطقه و فضای مذاکرات بیش از پیش نیاز به همدلی، وفاق و انسجام و همبستگی با دولت انقلاب دارد و خواهش بنده این است که به این وزیر اعتماد کنیم، خود بنده مطالب ایشان را در فراکسیون بررسی کردم و هر چه تلاش کردم بر اساس نظرات برخی از دوستان - برای عبور از ایشان، بینی و بین الله به این حجت نرسیدم و ما می‌توانیم به او اعتماد کنیم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی بروجرد مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بروجرد مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی بروجرد مجلس یازدهم آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش

وزیر آموزش و پرورش گفت: ترمیم سند تحول بنیادین لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: "ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت، [لذا] ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌وپرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید."

کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است

رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت گفت‌وگویی با رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش داشته است که بخشی از آن را مشاهده می‌کنید:

رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گفت: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.

صحرایی بیان کرد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند به عنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه میرود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی، اجرای این سند به حدود 20قانون و آیین‌نامه نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.

وی عنوان کرد: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرای پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیر مستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغمند تحول بودند.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است. امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملّی است. یعنی سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه، دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد.

وی افزود: سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه راه، اعتبار تخصیص خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هر سال مشخص شده است.

صحرایی گفت: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • جامعه‌ای سرافراز است که معلمانش سرافراز نگه داشته شده باشند
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟